Тема: Особливості впливу факторів зовнішнього середовища на розвиток організацій громадського харчування дипломна робота Дисципліна: Організація виробництва Обсяг: 118 сторінок. № роботи: 4993 ЗМІСТ
Вступ 3 Розділ 1 Теоретико-методологічні засади дослідження середовища організації 7 1.1. Середовище організації як об’єкт управлінського дослідження 7 1.2 Еволюція стратегічного мислення та сутності стратегії 20 1.3 Методи стратегічної діагностики середовища організації 30 Розділ 2 Економіко-управлінська діагностика ресторану "Тифліс” 47 2.1. Загальна характеристика ресторану грузинської кухні "Тифліс” 47 Виробнича структура. 49 2.2. Управлінський аналіз діяльності ресторану "Тифліс” 58 Розділ 3 Пропозиції з удосконалення системи управління персоналом 80 3.1. Формування стратегічного набору підприємства 80 3.2. Формування нової організаційної структури управління 91 3.3. Удосконалення відбору та підготовки кадрів 97 Висновки 107 Список використаної літератури 114 Додатки 119
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|