Тема: Розвиток мережі закладів громадського харчування великого міста: галузеві та районні відмінності курсова Дисципліна: Регіональна економіка Обсяг: 34 сторінок. № роботи: 19662 ЗМІСТ
ВСТУП 3 1. Соціально-економічна сутність та основні функції закладів громадського харчування великого міста. Їх роль у розвитку і розміщенні продуктивних сил регіонів 5 2. Особливості розвитку закладів громадського харчування, передумови та принципи їх розміщення 10 3. Сучасний рівень розвитку та галузеві особливості закладів громадського харчування великого міста 16 4. Територіальна структура та регіональні відмінності забезпеченості закладами громадського харчування великого міста: галузеві та районні відмінності 19 5. Сучасні проблеми та напрями удосконалення розвитку і розміщення закладів громадського харчування регіонів 23 ВИСНОВОК 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|