Тема: Обслуговування банкетів-прийомів за протоколом Курсова робота Дисципліна: Технологія обслуговування ресторанно-готельного бізнесу Обсяг: 32 сторінки. № роботи: 5709 ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ 5 1.1 Загальні вимоги до надання послуг громадського харчування 5 1.2 Характеристика ресторану і перелік послуг, що надаються 6 1.3 Основні типи банкетів в ресторанах 9 1.4 Сутність ділового протоколу та етикету 14 2. АНАЛІЗ ОБСЛУГОВУВАННЯ У РЕСТОРАНІ „ДНІПРО” 17 2.1 Характеристика об’єкту дослідження 17 2.2 Аналіз обслуговування банкетів-прийомів за протоколом 22 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ-ПРИЙОМІВ ЗА ПРОТОКОЛОМ В РЕСТОРАНІ «ДНІПРО» 26 3.1 Удосконалення обслуговування прийомів за протоколом персоналом 26 3.2 Підвищення ефективності обслуговування прийомів за протоколом за рахунок нових форм обслуговування 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 32
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|