Тема: Організація постачання сировини, продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного призначення до бару першого класу курсова Дисципліна: Організація ресторанного господарства Обсяг: 40 сторінок. № роботи: 13089 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ СИРОВИНИ, ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА ПРЕДМЕТІВ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДО ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 5 1.1. Організація продовольчого постачання закладів (підприємств) громадського харчування 5 1.2. Організація матеріально-технічного постачання закладів (підприємств) громадського харчування 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ СИРОВИНИ, ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТА ПРЕДМЕТІВ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДО БАРУ 1 КЛАСУ «БЛІНДАЖ» 16 2.1. Загальна характеристика бару 1 класу «Бліндаж» 16 2.2. Характеристика продуктового і матеріально-технічного постачання бару «Бліндаж» 21 2.3. Дослідження запасів продуктів, сировини, напівфабрикатів 27 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ БАРУ «БЛІНДАЖ» ПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ, ПРЕДМЕТАМИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ 28 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|