Тема: Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами у барі першого класу курсова робота Дисципліна: Організація ресторанного господарства Обсяг: 45 сторінок. № роботи: 15502 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА УМОВ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ РОБОТИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА – БАР «ПАЛУБА» 5 1.1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства – бар «ПАЛУБА» 5 1.2. Характеристика контингенту споживачів бару «Палуба», особливостей його попиту 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У БАРІ «ПАЛУБА» 14 2.1. Аналіз використання просторових ресурсів бару «ПАЛУБА» 14 2.2. Аналіз використання трудових ресурсів бару «Палуба» 16 2.3. Аналіз ефективності організації обслуговування та дозвілля відвідувачів бару «ПАЛУБА» 21 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ НЕДОЛІКІВ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У БАРІ «ПАЛУБА» 30 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39 ДОДАТКИ 40
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|