Тема: Організаційна структура управління закладом ресторанного господарства та її вдосконалення курсова Дисципліна: Економіка та менеджмент готельно-ресторанного бізнесу Обсяг: 38 сторінок. № роботи: 12563 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 6 1.1. Сутність та значення організаційної структури в управлінні закладом ресторанного господарства 6 1.2.Типи організаційних структур управління закладами ресторанного господарства 8 1.3.Характеристика основних елементів побудови організаційної структури закладів ресторанного господарства 10 1.4.Методичні підходи до оцінки ефективності організаційної структури управління закладів ресторанного господарства 12 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ «РІШЕЛЬЄ» М.КИЇВ 16 2.1. Організаційно-економічна характеристика ресторану 16 2.2. Характеристика основних служб і підрозділів ресторану 19 2.3. Діагностика ефективності організаційної структури управління ресторану 23 РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ «РІШЕЛЬЄ» М. КИЇВ 26 3.1. Напрями вдосконалення організаційної структури управління рестораном 26 3.2. Обґрунтування запропонованих заходів удосконалення організаційної структури управління рестораном 31 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 45
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|