Тема: Проблеми створення та управління підприємствами малого бізнесу в індустрії гостинності (на прикладі підприємства готельного господарства «Глібовка»)» курсова Дисципліна: Менеджмент підприємств готельного та ресторанного господарства Обсяг: 52 сторінок. № роботи: 12798 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ МАЛОГО БІЗНЕСУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ 5 1.1. Особливості створення та управління підприємствами малого бізнесу в індустрії гостинності 5 1.2. Характеристика факторів, що впливають на розвиток малого бізнесу в індустрії гостинності в Україні 12 1.3. Сучасний стан розвитку підприємств малого бізнесу в індустрії гостинності 15 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЮ «ГЛІБОВКА» 21 2.1. Загальна характеристика готелю «Глібовка» та основних напрямків його діяльності 21 2.2. Дослідження особливостей управління та розвитку готелю «Глібовка» 28 2.3. Характеристика внутрішнього потенціалу готелю «Глібовка» 32 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ «ГЛІБОВКА» 37 3.1. Основні напрямки удосконалення управління готелю «Глібовка» та оцінка їх ефективності 37 3.2. Застосування системи антикризового менеджменту в готелі «Глібовка» 44 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 51 ДОДАТКИ
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|