Тема: Шляхи удосконалення використання просторових ресурсів, призначених для обслуговування споживачів в діючих закладах ресторанного господарства формату "Quick'n'Casual" Курсова робота Дисципліна: Технологія обслуговування в готельно-ресторанному господарстві Обсяг: 40 сторінок. № роботи: 4637 Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти ресторанного обслуговування 5 1.1 Ресторанне господарство: сутність та особливості 5 1.2. Класифікація закладів ресторанного господарства 7 1.3 Виникнення і особливості формату Quick&Casual 10 1.4 Особливості використання просторових ресурсів у закладах формату Quick&Casual 14 Розділ 2. Характеристика суші-бару „Япі” 20 2.1 Загальні відомості про суші-бар „Япі” 20 2.2 Особливості управління суші-баром „Япі” 23 2.3. Особливості управління мережею суші-барів „Япі” 26 Розділ 3. Аналіз використання просторових ресурсів у суші-барі „Япі” 31 3.1 Особливості проектування суші-барів 31 3.2 Використання просторових ресурсів в суші-барі „Япі” 32 Розділ 4. Резерви удосконалення використання просторових ресурсів у суші-барі „Япі” 36 Висновок 37 Список використаної літератури 41
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|