Тема: Технологічні аспекти використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв для дитячого харчування Курсова робота Дисципліна: Технологія продукції ресторанного господарства Обсяг: 29 сторінок. № роботи: 8336 Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв для дитячого харчування 5 1.1. Історія бджільництва 5 1.2. Особливості приготування і зберігання дитячого харчування 12 1.3. Застосування продуктів бджільництва в дитячому харчуванні 14 Розділ 2. Аналіз використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв на прикладі дитячого кафе „Джуманджі” 16 2.1. Характеристика кафе „Джуманджі” 16 2.2. Використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв в кафе „Джуманджі” 18 2.3. Технологія приготування напоїв з продуктами бджільництва в кафе „Джуманджі” 23 Розділ 3. Заходи щодо покращення використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв в кафе „Джуманджі” 24 3.1. Пропозиції щодо розширення асортименту напоїв з продуктами бджільництва 24 3.2. Технологія приготування запропонованих напоїв 25 Висновок 28 Список використаної літератури 30
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|