Тема: Територіальна організація ресторанного господарства в м. Києві Курсова робота Дисципліна: Готельно-ресторанний бізнес Обсяг: 50 сторінок. № роботи: 8631 Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретико-методологічні засади дослідження ресторанного господарства 5 1.1. Сутність поняття 5 1.2. Методика дослідження (етапи дослідження роботи, завдання, методи дослідження, показники для розрахунку) 8 Розділ 2. Передумови виникнення і розвитку ресторанного господарства 19 2.1. Історичні передумови 19 2.2. Соціально – економічні передумови 27 Розділ 3. Сучасний стан розвитку ресторанної справи 31 3.1. Загальні відомості, динаміка росту 31 3.2. Видова структура 38 3.3. Відмінності 41 Розділ 4. Проблеми і перспективи розвитку 45 Висновки 49 Список використаних джерел 50
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|