Тема: Вдосконалення матеріально-технічного постачання підприємств ресторанного господарства Курсова робота Дисципліна: Організація готельно-ресторанного господарства Обсяг: 41 сторінка. № роботи: 2524 Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 4 1.1 Сутність матеріально-технічного постачання 4 1.2 Характеристика матеріально-технічної бази підприємств ресторанного господарства 11 Розділ 2. Характеристика підприємства-постачальника обладнання для ресторану 19 Розділ 3. Аналіз роботи по вдосконаленню матеріально-технічного постачання БК «Новий проект» 22 Розділ 4. Резерви вдосконалення роботи БК «Новий проект» 30 Висновок 37 Список використаних літератури 38 Додатки 40 Перелік графічного матеріалу 43
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|