Тема: Вдосконалення нормування праці працівників виробництва закладів харчування Курсова робота Дисципліна: Готельно-ресторанний бізнес Обсяг: 52 сторінки. № роботи: 6759 ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6 1.1 Сутність поняття «нормування праці» 6 1.2 Принципи нормування праці 10 1.3 Працівники закладів харчування та їх кваліфікаційний рівень 15 РОЗДІЛ 2. Характеристика досліджуваного підприємства 25 РОЗДІЛ 3. Аналіз роботи досліджуваного підприємства 34 РОЗДІЛ 4. Шляхи вдосконалення роботи ресторану 42 ВИСНОВОК 46 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 48 ДОДАТКИ 49 АНОТАЦІЯ 53
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|