Тема: Проект маркетингового дослідження ресторану "Репортер" Курсова робота Дисципліна: Маркетинг Обсяг: 19 сторінок. № роботи: 9203 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЕТАПИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 5 1.1. Загальна концепція ресторану «Репортер» 5 1.2. Структура ресторану «Репортер» 5 1.3. Етапи розвитку ресторану «Репортер» 6 РОЗДІЛ 2. КОМПЛЕКС МАРКЕТИНГУ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 9 2.1. Розміщення ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 9 2.2. Продукти та послуги ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 11 2.3. Ціна на продукти та послуги ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 12 2.4. Просування ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 13 РОЗДІЛ 3. ОПТИМІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 15 3.1. Оптимізація цінової політики ресторану «Репортер» 15 3.2. Організація та проведення заходів з просування ресторану «Репортер» 17 ВИСНОВКИ 19 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|