Тема: Контроль як функція менеджменту: суть, зміст, види, ефективність Курсова робота Дисципліна: Менеджмент Обсяг: 52 сторінок. № роботи: 8542 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ І КОНТРОЛЮ ЯК ЙОГО ФУНКЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1 Теоретичні основи менеджменту в діяльності підприємств 5 1.2 Загальні функції менеджменту підприємства 9 1.3 Функція контролю в практичній діяльності підприємств 11 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ДчП АТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №11» З ПОЗИЦІЇ КОНТРОЛЮВАННЯ 21 2.1 Загальна характеристика ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» 21 2.2 Аналіз діяльності ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» з позиції контролювання 26 2.3 Ефективність процесу контролю на ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» 32 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ДчП АТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №11» З ПОЗИЦІЇ ПРОЦЕСУ КОНТРОЛЮВАННЯ 35 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42 ДОДАТКИ 45
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|