Організація та методологічні засади обліку, аналізу і аудиту кредиторської заборгованості на підприємстві громадського харчування дипломна
31.07.2012, 18:05
Тема: Організація та методологічні засади обліку, аналізу і аудиту кредиторської заборгованості на підприємстві громадського харчування (ТОВ "Дніпрянка”)
дипломна робота
Дисципліна: Облік і аудит
Обсяг: 95 сторінок.
№ роботи: 14243
ЗМІСТ
ВСТУП 4 РОЗДІЛ І. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ, ФІНАНСОВІЙ УПРАВЛІНСЬКИЙ ТА ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЇ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 7 1.1. Організація обліку на підприємстві (структура бухгалтерії, розподіл роботи) та коментар його облікової політики 7 1.2. Наукові дослідження вітчизняних і зарубіжних вчених з організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та м міжнародними стандартами 9 1.3. Фінансовий, управлінський та податковий облік організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування на національними та міжнародними стандартами 10 1.3.1. Фінансовий облік організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 10 1.3.2. Управлінський облік організації та методологічних засадах обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадянського харчування за національними та міжнародними стандартами 13 1.3.3. Податковий облік організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 17 1.4. Відображення в фінансовій, податковій та статистичній звітності інформації організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізація на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 19 1.5. Сучасні комп’ютерні технології ведення обліку організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її стандартами, виклад їх практичного застосування 25 1.6. Висновки та пропозиції 30 РОЗДІЛ ІІ. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «ДНІПРЯНКА» ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 31 2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності підприємства 31 2.2. Аналіз фінансового стану підприємства станом на 1 січня 2011 року 35 2.3. Теоретичні основи та практичний економічний аналіз організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 37 2.4. Сучасні комп’ютерні технології ведення економічного аналізу організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 40 2.5 Висновки та пропозиції 51 РОЗДІЛ ІІІ. ВНУТРІШНІЙ І ЗОВНІШНІЙ АУДИТ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ, АУДИТ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ, ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 53 3.1. Теоретичні основи, практичний внутрішній та зовнішній аудит організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 53 3.2. Експрес-аудит фінансової звітності підприємства 66 3.3. Державний контроль, ревізія та відповідальність за недотримання чинного законодавства України з організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 71 3.4 Висновки та пропозиції 81 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 82 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 85 ДОДАТКИ 90
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
Вся інформація, розміщена на веб-сайті http://kursovye-raboty.kiev.ua/ua/ включаючи статті, тексти, фото-, аудіо-та відеоматеріали, ілюстрації, дизайн сайту, а також підбір і розташування матеріалів є власністю інформаційної студії Експерт та об'єктом авторських прав, охороняється відповідно до законодавства про захист авторських прав.