Тема: Аудит витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості Курсова робота Дисципліна: Практичний аудит Обсяг: 66 сторінок. № роботи: 8178 Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти аудиту витрат підприємства 5 1.1. Економічна сутність витрат підприємства 5 1.2. Організація аудиту витрат підприємства 8 1.3. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства 13 Розділ 2. Методика аудиту витрат підприємства 17 2.1. Організація планування аудиторської перевірки з питань дослідження 17 2.2. Методика проведення зовнішнього аудиту витрат підприємства 20 2.3. Узагальнення результатів перевірки та складання аудиторського висновку 31 Розділ 3. Шляхи удосконалення аудиту витрат підприємства 34 Висновки і пропозиції 39 Список використаних джерел 41 Додатки 43
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|