Тема: Калькування собівартості за нормативними витратами та аналіз відхилень Курсова робота Дисципліна: Особливості управлінського обліку в галузях харчової промисловості Обсяг: 41 сторінок. № роботи: 10055 ЗМІСТ
ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 6 1.1. Суть та види собівартості продукції 6 1.2. Аналіз методів обліку витрат та калькулювання собівартості продукції 8 1.3. Нормативно-правова база організації системи калькулювання 13 2. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 16 2.1. Порядок формування собівартості продукції (на прикладі виробництва кондитерських виробів) 16 2.2. Відображення операцій щодо формування собівартості продукції у регістрах бухгалтерського обліку 21 2.3. Застосування інформаційних технологій в організації системи калькулювання собівартості 27 3. ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЗА ЗДІЙСНЕННЯМ ВИТРАТ ТА КАЛЬКУЛЮВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 33 ВИСНОВКИ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 40
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|