Замовити курсову, дипломну, контрольну роботу, диссертацію

курсові роботи, дипломні роботи, дисернтації

C 11:00 до 19:00 (пн-пт)


Меню сайту
Пошук готових
Курсових, Дипломних
Свята
Праздники Украины
Головна » 2010 » Червень » 17 » Чи можливо зіпсувати здоров'я при підготовці і захисті курсової роботи, дипломної роботи або диссетрації
19:24
Чи можливо зіпсувати здоров'я при підготовці і захисті курсової роботи, дипломної роботи або диссетрації
Практично кожного студента навчання втягує в стреси, переживання при написанні курсової роботи, дипломної роботи, підготовці іспитів, конфлікти з викладачами, образи... Для нас це часто постає як життєве питання, але як ваш напрям думок може відбитися на стані здоров'я?
 
Є багато теорій щодо природи походження того або іншого захворювання. Але основне, так сказати, узагальнююче - це те, що всі хвороби від нервів. В переважній більшості випадків це правильно, тому що перевірено часом і, власне, багатьма людьми на собі. Саме це й потрібно пам'ятати під час підготовки чергової курсової або іспиту й навіть при написанні випускної дипломної роботи.

 Існує думка, що не всяку хворобу можна списати на важке життя, життя стресове. От і фахівці помітили, що існують більш специфічні причини для прояву тієї або іншої недуги. Тобто те або інше захворювання є наслідком якої-небудь риси характеру, манери поведінки, сприйняття дійсності.

Так, наприклад, люди, характерною рисою яких є вразливість, частіше за інших хворіють на серцево-судинні захворювання. А люди, що перебувають у постійній нервовій напрузі, найчастіше скаржаться на захворювання шлунково-кишкового тракту. А от людей запальних непокоять проблеми з печінкою. 

Також серце турбує і тих, хто звик усе тримати в собі, не давати хід своїм емоціям. А от прояв гіпертонії приписують людям марнославним.
 
Багато хто росте невпевненим, боїться сказати «ні» на будь-яке прохання, їм здається, що їх усі хочуть експлуатувати. З такою життєвою позицією неважко заробити вірного супутника життя - артрит.

 Меланхоліки найчастіше страждають від захворювання нирок. Розчарування й невдачі б'ють по нирках сильніше найдужчого переохолодження.
 
А тим, хто живе увесь час чужим розумом, загрожують проблеми з легенями (наприклад, астма).

Безвідповідальних людей підстерігають виразкові коліти й запори. Причому тривале роздратування приводить до гастриту.

 Люди, що звикли придушувати в собі агресивний стан, частенько зіштовхуються з подругою печією, прояв якої списують на «щось не те з'їв».

А от різними захворюваннями зорових органів страждають ті, хто відмовляється бачити світ таким, яким він є насправді. Так, вони своїми проблемами ніби закриваються від небажаної дійсності.

Маючи давню важку душевну ношу, застарілий душевний розлад, люди одержують «у нагороду» інфекційні захворювання.

Занадто обережним у всьому людям загрожує ожиріння.

Якщо нерішучий й слабкий у діях, якщо рішення приймаються важко, то не минуть проблеми із зубами.

А от біль, на який найчастіше зустрічаються скарги, - біль в спині - сін вони є супутником людей, які занадто до себе вимогливі.

 
Недарма говорять: «Щасливий - значить здоровий». Без здоров'я нам і світ буде не милий. А от задуматися, від чого розболілось коліно, від чого простріл у спині або чому так часто горло болить - варто. 

Є традиційна й нетрадиційна медицина. Але не дарма ж говорять, що думка - матеріальна й що думки силу дають величезну. Отож, якщо подумати та зіставити все, може й знайдеться у вашому характері та риса, що приводить до обридлого вже захворювання. Спробуйте проаналізувати, що до чого. Адже все, що хвилює наш мозок, відразу впливає й на тіло. Усе з голови йде. 
 
У всьому важлива золота середина.  
 
Ну а допоможе зберегти ваше здоров'я порядок і організованість. Все потрібно робити вчасно, не дотягаючи до критичної крапки. Завжди знаходьте час для заняття спортом, наприклад (фітнесом або шейпінгом), ведіть здоровий спосіб життя.

Отож, якщо ви не встигаєте виконати всі завдання до сесії а часу залишилось зовсім мало, радимо звернутись за послугою до спеціалізованих агентств які допоможуть з підготовкою рефератів, контрольних чи курсових робіт.

Дотримавши порядку в житті, порядок збереже Вас!

Удачі Вам. Бережіть себе.


Переглядів: 1503 | Додав: ise
Послуги
Розклад роботи
Партнери сайту
  • Посилання
  • Статистика

     

     
    Copyright © 2024informative studio Expert 
    Вся інформація, розміщена на веб-сайті http://kursovye-raboty.kiev.ua/ua/ включаючи статті, тексти, фото-, аудіо-та відеоматеріали, ілюстрації, дизайн сайту, а також підбір і розташування матеріалів є власністю інформаційної студії Експерт та об'єктом авторських прав, охороняється відповідно до законодавства про захист авторських прав.
     
    Яндекс цитирования