Тема: Аналіз виробничої собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості Курсова робота Дисципліна: Економічний аналіз Обсяг: 34 сторінки № роботи: 7636 Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна оцінка підприємства 5 1.1. Основні дані про підприємство 5 1.2. Характеристика виробничих та технічних засобів підприємства 6 1.3. Основні показники фінансового стану підприємства 9 Розділ 2. Теоретичні основи аналізу собівартості продукції 11 2.1. Поняття собівартості продукції 11 2.1. Оцінка виконання плану із собівартості продукції 14 2.2. Аналіз витрат за елементами і статтями витрат 14 2.3. Аналіз матеріальних витрат 15 2.4. Аналіз витрат на оплату праці 16 2.5. Загальновиробничі витрати 18 2.6. Аналіз собівартості окремих видів продукції 19 Розділ 3. Аналіз собівартості продукції 22 3.1. Факторний аналіз собівартості продукції підприємства 22 Висновок 30 Список використаної літератури 32 Додатки 34
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|