Тема: Формування фінансових коштів підприємств підгалузей харчової і переробної промисловості курсова Дисципліна: Економіка галузі харчової промисловості Обсяг: 58 сторінок. № роботи: 18838
ЗМІСТ
ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи формування та використання фінансових ресурсів на підприємстві 5 1.1 Суть та зміст фінансових ресурсів 5 1.2 Джерела формування фінансових ресурсів 14 1.3 Методичні підходи до оцінки ефективності використання фінансових ресурсів підприємства 20 Розділ 2. Аналіз ефективності формування та використання фінансових ресурсів підприємств харчової та переробної промисловості 30 2.1 Значення харчової та переробної промисловості для місцевої та світової економіки 30 2.2 Аналіз джерел формування фінансових ресурсів Львівського лікеро-горільчаного заводу «Прайм» 37 2.3 Фінансові ресурси ТОВ «Харківський м’ясокомбінат» 41 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності формування та використання фінансових ресурсів на підприємствах 50 ВИСНОВКИ 54 СПИСОК ВИКОРИСТАННЯ ЛІТЕРАТУРИ 57 ДОДАТКИ
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|