Тема: Організаційно-економічні напрями підвищення конкурентоздатності підприємства курсова Дисципліна: Економіка підприємства Обсяг: 60 сторінок. № роботи: 10971 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1 Сутність та складові поняття конкурентоспроможність підприємства 5 1.2 Поняття зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства 9 1.3 Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства 12 РОЗДІЛ 2 ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ВАТ КИЇВСКЬИЙ ЗАВОД БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ «РОСИНКА» 19 2.1 Особливості виробничо-господарської діяльності підприємства 19 2.2 Аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства 27 2.3 Оцінка конкурентоспроможності підприємства за функціональним підходом 34 РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 40 3.1 Чинники підвищення конкурентоспроможності ВАТ Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка» 40 3.2 Напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства 43 ВИСНОВКИ 46 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 49 Додатки 54
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|