Тема: Підвищення конкурентоспроможності продукції Курсова робота Дисципліна: Економіка Обсяг: 57 сторінок. № роботи: 2798 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Теоретико-методологічні основи оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства 5 1.1. Умови виникнення та роль конкуренції в ринковій економіці 5 1.2. Оцінювання та показники конкурентоспроможності продукції підприємства 12 1.3. Фактори, що впливають на конкурентоспроможності продукції підприємства 18 РОЗДІЛ 2 Аналітичне оцінювання діяльності ДП АТ „Київ хліб” Булочно-кондитерського комбінату (БКК) 23 2.1. Історична довідка створення та розвитку підприємства 23 2.2. Аналіз виробництва і реалізації продукції та основні показники діяльності підприємства 27 2.3. Роль маркетингу у підвищенні конкурентоспроможності продукції підприємства 29 2.4. Аналіз конкурентного середовища ДП АТ «Київхліб» «Булочно-кондитерський комбінат» 33 РОЗДІЛ 3 Заходи щодо підвищення конкурентоспроможності продукції ББК, та розрахунок їх економічної ефективності 36 3.1. Аналіз доцільності та розрахунок ефективності запропонованих інновацій 37 3.2. Вплив інновацій на результати діяльності 48 ВИСНОВКИ 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 55
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|