Тема: Економічні методи управління підприємствами ресторанного господарства курсова Дисципліна: Організація готельного господарства Обсяг: 43 сторінок. № роботи: 12567 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1 Поняття та види методів управління в підприємствах 5 1.2 Суть економічних методів та їх місце в системі методів управління підприємством ресторанного господарства 9 1.3 Види економічних методів управління в підприємствах ресторанного господарства 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15 2.1 Організаційно-економічні методи управління підприємством 15 2.2 Характеристика економічних методів управління підприємством 20 2.3 Оцінка ефективності використання економічних методів управління на підприємстві 24 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В РЕСТОРАНІ 32 3.1 Пропозиції з удосконалення використання економічних методів управління на підприємстві 32 3.2 Обґрунтування стратегій розвитку підприємства з використанням економічних методів управління 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 46
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|