Тема: Самоменеджмент як форма удосконалення управління закладом ресторанного господарства. курсова Дисципліна: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу Обсяг: 35 сторінок. № роботи: 12493 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЙОГО РОЛЬ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та концептуальні підходи до самоменеджменту 5 1.2. Планування і організування діяльності менеджера в закладах ресторанного господарства 8 1.3. Критерії ефективного самоменеджменту та формування якостей менеджера в ресторанному господарстві 11 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ В УПРАВЛІННІ РЕСТОРАНОМ «ДИКАНЬКА» м. КИЇВ 18 2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика підприємства 18 Аналіз оперативної діяльності ресторану «Диканька» 20 2.2. Дослідження рівня ефективності самоменеджменту керівників середньої і вищої ланок управління підприємством 21 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ В УПРАВЛІННІ РЕСТОРАНОМ «ДИКАНЬКА» м. КИЇВ 27 3.1. Пропозиції з вдосконалення самоменеджменту менеджерів середньої та вищої ланках управління підприємством 27 3.2. Обґрунтування пропозицій ефективності діяльності менеджерів вищої та середньої ланок 30 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36 ДОДАТКИ 38
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|