Тема: Аудит матеріальних витрат на підприємствах харчової промисловості курсова Дисципліна: Аудит Обсяг: 74 сторінок. № роботи: 11158 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ 5 1.1 Економічна сутність та класифікація витрат 5 1.2 Нормативно-правова база регулювання обліку аудиту матеріальних витрат 12 РОЗДІЛ 2 МЕТОДИКА АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ 14 2.1 Завдання аудиторської перевірки матеріальних витрат 14 2.2 Джерела отримання аудиторських доказів при аудиті матеріальних витрат 16 2.3 Методи, прийоми та процедури аудиту матеріальних витрат 19 2.4 Загальний аудиторський ризик та його складові 22 2.5 Послідовність проведення аудиту матеріальних витрат 24 2.6 Типові порушення при здійсненні обліку матеріальних витрат 28 РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ НА ДП АТ «КИЇВХЛІБ» «ХЛІБОКОМБІНАТ № 10» 30 3.1 Аналіз техніко-економічних показників ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 10» 30 3.2 Предмет та об’єкти аудиту матеріальних витрат на ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 10» 33 3.3 Робочі документи та узагальнення результатів аудиту матеріальних витрат 39 ВИСНОВКИ 44 ПРОПОЗИЦІЇ 46 ДОДАТКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 72
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|