Тема: Теоретичні засади та практика фінансового обліку напівфабрикатів курсова Дисципліна: Фінансовий облік Обсяг: 40 сторінок. № роботи: 18716
ЗМІСТ
ВСТУП 3 1. Економічна сутність, визначення та оцінка напівфабрикатів 6 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з обліку напівфабрикатів 14 3. Коротка організаційно-економічна характеристика ТОВ «Компанія «Бак хаус» 19 4. Документальне оформлення операцій з обліку напівфабрикатів на підприємстві 26 5. Фінансовий облік напівфабрикатів в ТОВ «Компанія «Бак хаус» 31 6. Шляхи удосконалення обліку напівфабрикатів на досліджуваному підприємстві 35 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|