Тема: Інноваційні технології соусів, які сприяють поліпшенню якості страв курсова Дисципліна: Технологія продукції ресторанного господарства Обсяг: 26 сторінок. № роботи: 18509
ЗМІСТ
ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретична частина 6 1.1. Основні підходи до класифікації соусів 6 1.2. Вимоги до якості та консистенції соусів 10 Розділ 2. Практична частина 12 2.1. Технологія приготування соусів на м’ясному бульйоні 12 2.2. Технологія приготування холодних соусів 15 2.3. Інноваційні технології соусів, які сприяють поліпшенню якості страв 17 ВИСНОВКИ 24 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 25
Оформити попереднє замовлення
Вартість готових робіт з сайту: Реферат - 2 грн. за сторінку Курсова робота - 3 грн. за сторінку Дипломна робота - 4 грн. за сторінку Бізнес-план - 150 грн. за роботу Відповіді на іспит, шпаргалки - 100 грн. за предмет
Проглянути зміст роботи і придбати її можна в офісі студії. Якщо Ви не в Києві або Вам не зручно під'їжджати в офіс, заздалегідь проконсультувавшись з менеджером студії роботу можна отримати по електронній пошті після 100% -ої оплати по банківських реквізитах студії У вартість роботи включено електронний варіант роботи без роздруку. Придбані готові роботи студії не підлягають поверненню і допрацьовуються тільки за додаткову вартість.
Можливе виконання роботи з цієї тематики на замовлення. т 8(044) 599-69-86
|