Замовити курсову, дипломну, контрольну роботу, диссертацію

курсові роботи, дипломні роботи, дисернтації

C 11:00 до 19:00 (пн-пт)


Меню сайту
Пошук готових
Курсових, Дипломних
Свята
Праздники Украины
Головна » 2010 » Червень » 17 » Де замовити курсову роботу, дипломну роботу, реферат або контрольну роботу у Києві
19:34
Де замовити курсову роботу, дипломну роботу, реферат або контрольну роботу у Києві
З огляду на багаторічний досвід роботи в написанні наукових праць під замовлення в Києві, хочемо поділитися кількома простими секретами для успішного замовлення на написання  курсових робіт, дипломних робіт, рефератів або контрольних робіт, бізнес-планів чи есе.

Поради знадобляться тим, хто звертається за допомогою до агентств чи до приватних виконавців для замовлення курсової, дипломної або реферату. Це дозволить Вам істотно заощадити надалі Ваші нерви, час і гроші.

1. Отже, правило перше. Переконайтеся в тому, наскільки правильно Ви зрозуміли завдання Вашого керівника, куратора або наукового керівника. За необхідності уточніть завдання у викладача, однокурсників або старости. Це дуже важливо, адже від повноти й точності завдання до контрольної роботи, курсової роботи або дипломної роботи повністю залежить правильність її виконання. До цього необхідно підійти досить відповідально, незалежно від того, чи будете Ви робити самостійно чи замовлятимете Вашу курсову роботу, контрольну або дипломну роботу у фахівців. 

2. Якщо у Вас є повне завдання, і Ви вирішили замовити Вашу курсову роботу, реферат або дипломну роботу у фахівців, рекомендуємо не замовляти роботи в першому ліпшому місці. Оптимальний варіант - зверніться за рекомендацією до однокурсників або старшокурсників. Це найнадійніший варіант. Якщо у Вас немає знайомих, які зверталися до послуги замовлення написання курсової, контрольної, дипломної або реферату, рекомендуємо при виборі виконавця звернути увагу на наступні моменти. На ринку цієї послуги в Києві є два типи виконавців: безпосередньо прямий виконавець, що виконує роботи зі своєї спеціальності й просуває свої послуги з написання робіт (фрілансер), і агентства з величезним штатом виконавців. Вартість написання курсової, дипломної, контрольної або реферату в перших частіше нижча, ніж в агентстві, але гарантій менше. Наприклад, при хворобі виконавця або неправильному виконанні багато агентств можуть надати Вам іншого виконавця, та й мати справу з агентством надійніше. Друге питання при виборі виконавця - в політиці самого агентства, його рівні й надійності. Безліч з існуючих агентств Києва з написання курсових, рефератів або контрольних робіт, на жаль, спрямовані винятково на прибуток. Відповідно, якість їх дуже мінлива, навіть швидше випадкова. Буває навіть, що курсову, контрольну, реферат або дипломну роботи виконують випадкові неперевірені виконавці, роботи не проходять попередній перегляд і після виконання потрапляють відразу у руки замовникові, хоча роботу, як мінімум, повинен переглянути редактор агентства. У першу чергу до групи ризику можна віднести молоді новостворені агентства, штат виконавців яких не сформований. У другу – великі агентства з безліччю офісів і більшим штатом персоналу. У таких компаніях через внутрішній ріст відстежувати якість стає складніше. У кожному разі, якість виконаної готової курсової роботи, дипломної роботи або реферату залежить від політики керівництва. Як же не потрапити на грошоманів? Рекомендуємо при виборі виконавця звернути увагу на рівень консультанта агентства. Зверніть увагу на що спрямовані його запитання при Вашому замовленні курсової роботи або дипломного проекту? Чи є бажання в нього допомогти Вам? Чи є в компанії редактор? Яким чином компанія набирає виконавців курсових, дипломних, контрольних, рефератів і які до них вимоги висуваються? В деяких випадках просто довіртеся своїй інтуїції.

Для економії часу перед замовленням реферату, контрольної, курсової або дипломної роботи рекомендуємо зробити попередній запит за телефоном або електронною поштою про можливість виконання завдання із зазначенням дисципліни, термінів, обсягу й вимог. Це дозволить визначити наявність фахівця з дисципліни, що Вас цікавить. 

Для замовлення роботи необхідна наступна інформація: 
  • вид роботи (курсова робота, дипломна робота, контрольна робота, реферат, есе, бізнес-план, звіт з практики, відповіді до іспиту...
  • характер роботи (теоретична, практична, аналітична)
  • факультет, дисципліна, термін виконання, формулювання завдань, основні вимоги (мова написання, обсяг, вимоги до змісту, при можливості, приблизна структура роботи або, якщо є в наявності, план). 

У деяких випадках замість всіх уточнень досить однієї методички з виділеним завданням.

Зверніть увагу, чим чіткіші й повніші вимоги для виконання курсової, дипломної, контрольної або реферату Ви надасте, тим повніше й правильніше буде виконана Ваша робота

 У нашій студії завдання не може бути прийняте, якщо воно:

надано на ксерокопії з поганою якістю;

неповне або написане нерозбірливим почерком, немає інформації з дисципліни, виду роботи або замовник не може сформулювати, що необхідно робити;

якщо при визначенні завдань необхідно обчислювати порядковий номер за журналом або заліковою книжкою (у цьому випадку, замовник самостійно позначає олівцем завдання для виконання відповідно до його варіанту). 


Щасти Вам.

Переглядів: 2339 | Додав: ise
Послуги
Розклад роботи
Партнери сайту
  • Посилання
  • Статистика

     

     
    Copyright © 2024informative studio Expert 
    Вся інформація, розміщена на веб-сайті http://kursovye-raboty.kiev.ua/ua/ включаючи статті, тексти, фото-, аудіо-та відеоматеріали, ілюстрації, дизайн сайту, а також підбір і розташування матеріалів є власністю інформаційної студії Експерт та об'єктом авторських прав, охороняється відповідно до законодавства про захист авторських прав.
     
    Яндекс цитирования